Τρίτη

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

μετά από πρόταση που μου έγινε να συμμετάσχω ως υποψήφια του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στη Β’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και μετά από πολλή και ώριμη σκέψη , εξαιτίας της δύσκολης συγκυρίας που όλοι μας βιώνουμε, αποφάσισα να εμπλακώ με την πεποίθηση ότι νέα πρόσωπα πρέπει να βγουν στο προσκήνιο και να υψώσουνε τη φωνή τους απέναντι στα λάθη, τις παραλείψεις που προηγήθηκαν και μας οδήγησαν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.
Η γενιά μας που τώρα πλήττεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, κρίνοντας εξ ιδίων, η γενιά μας που σε αυτήν αφορούν όλες οι αποφάσεις, η γενιά μας στην οποία μέχρι στιγμής δε δόθηκε η δυνατότητα να ακουστεί ,η γενιά μας πρέπει να το κάνει. Ευελπιστώ στη στήριξη της γενιάς μου.
Από σήμερα μέχρι τις 6 Μαΐου, θα δώσω έναν αγώνα με γνώμονα ότι εμείς μπορούμε να διαμορφώσουμε και να ορίσουμε το μέλλον μας, με ελπίδα αισιοδοξία και θέληση για προσφορά...

1 σχόλιο:

  1. Υπηρέτησα 30 χρόνια στην εκπαίδευση και χαίρομαι, όταν βλέπω υποψηφίους νέους ανθρώπους με συγκρότηση όνειρα και οράματα. Λυπάμαι που η παλιά γενιά, εμείς οι μεγαλύτεροι ζήσαμε σε εποχές που κυοφόρησαν και γιγάντωσαν αυτό το αδιέξοδο που βιώνει η σημερινή νεολαία μας.
    Είναι πολύ συγκινητικό, όταν αυτά τα παιδιά των 600 ευρώ ή ακόμα και της ανεργίας έχουν το κουράγιο και το σθένος να παλέψουν και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο που δικαιωματικά τους ανήκει .Είναι άδικο και ταυτόχρονα εξοργιστικό να εισπράττουν το « μειδίαμα» για τη συμμετοχή τους και να καλούνται να απολογηθούν για τα έργα των άλλων, των μεγάλων.
    Ας έχουμε εμπιστοσύνη σ’ αυτά τα νέα άτομα. Ας σεβαστούμε τις επιλογές τους και ας παραμερίσουμε. Ας τους δώσουμε λόγο και δύναμη για να ανατρέψουν δυστυχώς μόνο ό,τι δεν έχει «κλειδώσει». Σίγουρα αξίζουν κάτι καλύτερο και η Ελληνική κοινωνία τούς το οφείλει. Πάνω απ’ όλους εμείς , η μεγαλύτερη γενιά τούς οφείλουμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ , γιατί συνθλίβοντας τα όνειρά τους (άθελά μας) δεν τους εξασφαλίσαμε τις προϋποθέσεις για την προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική τους ανέλιξη .
    Κα Σαγρή Αλεξάνδρα, σε συγχαίρω, γιατί η συμμετοχή σου σε τόσο δύσκολους καιρούς απαιτεί τόλμη και σου εύχομαι κάθε επιτυχία
    Με εκτίμηση
    Μια εκπαιδευτικός πριν τη σύνταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή